Nederlandse telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Neem contact op
Speciale aanbieding - Producten Beste prijs
Speciale aanbieding - Producten
Beste prijs

Speciale aanbieding Cialis Origineel
Koop Nu
Totale hoeveelheid € 0.00
Jouw bestelling 0 items
Totale hoeveelheid
€ 0.00
Jouw bestelling
0 items

Afrekenen

Online bestellen

Erectiemedicijn.com online shoppen, voor het online bestellen van uw orders.

Hoe pak ik mijn online bestelling op?

In de meeste gevallen hebben we een speciale ophaalplaats voor onze winkel. Druk eenvoudig op de knop van de erectiemedicijn.com-telefooncel en onze medewerkers brengen uw bestelling rechtstreeks naar uw auto.

Hoe plaats ik een bestellingsorder vooruit?

Er zijn drie eenvoudige manieren om te bestellen:

  • Bestel online  Selecteer uw winkel en begin met het plaatsen van uw bestelling meteen
  • Bel 31-8046660, kies optie 1 en vraag om te worden overgedragen aan uw lokale winkel.
  • Bezoek uw plaatselijke erectiemedicijn.com

Wanneer zal erectiemedicijn.com in mijn winkel zijn?

Erectiemedicijn.com bekijkt voortdurend de winkels voor potentiële online-shopping. Zoals de meeste retailers, hebben we bepaalde criteria die we volgen voor de plaatsing van nieuwe online winkels. Als u een suggestie hebt voor een erectiemedicijn.com -locatie, neem dan contact met ons op en we zullen uw opmerkingen graag doorzenden naar onze eBusiness-afdeling.

Wat zijn de betalingsmethoden?

Alle bestellingen worden in rekening gebracht op een geldige creditcard (VISA, Mastercard, American Express of Discover). Betaling per cheque wordt ook geaccepteerd voor inkomende bestellingen. Cheques moeten echter worden ontvangen voordat de bestelling wordt afgeleverd.

Wanneer moet ik mijn bestelling plaatsen om op dezelfde dag af te halen?

Onze shoppers hebben een doorlooptijd van vier uur nodig om uw bestelling te kiezen. Bestellingen moeten uiterlijk om 15.00 uur worden geplaatst voor service op dezelfde dag. Leveringstijd varieert per locatie. Let op: er is een beperkt aantal timeslots per dag per winkel. Neem contact op met uw lokale bezorgingswinkel voor afsluitingstijden.

Hoe kan ik een artikel aanvragen dat Harris Teeter niet draagt?

Onze service voor speciale artikelaanvragen biedt toegang tot duizenden voedingsmiddelen en speciale producten die niet vaak worden gevonden in onze lokale winkels.

Biedt u thuisbezorging aan?

De bezorging is momenteel beschikbaar in een beperkt aantal markten. Controleer de erectiemedicijn.com shop locatie zoeker op beschikbaarheid bij u in de buurt.

Welke betalingsmethoden kan ik gebruiken?

We accepteren alle belangrijke creditcards als betaling voor de Express Lane-service. U kunt ook een cheque of contant gebruiken bij het ophalen van uw bestelling. Geldige foto-ID is mogelijk vereist voor credit- of chequetransacties. Bovendien kan EBT ook worden geaccepteerd; De EBT-regels vereisen echter dat u de winkel binnengaat om uw betaling te verwerken. Noteer tijdens het afrekenen of u uw EBT-kaart gebruikt, zodat uw persoonlijke shopper contact met u kan opnemen en bespreken hoe u uw betaling kunt toepassen.

Kan ik een bestelling wijzigen nadat deze is geplaatst?

U hebt tijd om een ​​online bestelling te wijzigen als deze eenmaal is geplaatst. Ga gewoon naar