Nederlandse telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Neem contact op
Speciale aanbieding - Producten Beste prijs
Speciale aanbieding - Producten
Beste prijs

Speciale aanbieding Cialis Origineel
Koop Nu
Totale hoeveelheid € 0.00
Jouw bestelling 0 items
Totale hoeveelheid
€ 0.00
Jouw bestelling
0 items

Afrekenen

Verzending en bezorging

Bij erectiemedicijn.com snappen we dat u zeker wilt zijn van het feit dat uw bestelling op een fatsoenlijke en net verpakte manier bij u wordt thuisbezorgd. Dat is de reden dat we meer informatie bieden over ons verzendingsproces.

Kan ik bepalen waar mijn bestelling is?

Zodra u de bestelling daadwerkelijk heeft gedaan en deze door ons systeem is goedgekeurd ontvangt u van ons een e-mail met hierin meer informatie en een bevestiging . Elke bestelling krijgt vanuit het systeem een unieke code en hiermee is het mogelijk precies te achterhalen waar uw bestelling is. Zo weet u op elk moment van de bestelling precies hoe of wat.

Wel belangrijk om u erop te attenderen dat niet elke verzender u een track&trace optie biedt. Mocht het dus niet mogelijk zijn om uw pakketje te volgen dan is dat geen reden tot paniek. Uiteindelijk is uw verzending alsnog gewoon verstuurd. Wilt u zeker zijn van wat er precies gaande is? Dan is ons ondersteuningsteam altijd een goede sparringpartner.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Er staat dat de bestelling is afgeleverd, maar u heeft nog geen product in huis. Dan is het misschien mogelijk dat u een papiertje in de brievenbus heeft waarop staat aangegeven waarom de koeriersdienst het niet mogelijk achte om uw bestelling af te leveren. Geeft de koeriersdienst echter aan dat uw bestelling is afgeleverd maar heeft u niets ontvangen, dan is het raadzaam om contact te zoeken met de koeriersdienst en daar te zien wat er mogelijk is. Indien u het niet eens bent met de oplossing die de koeriersdienst biedt dan kunt u altijd contact opnemen met uw creditcarduitgever.

Ik ben niet thuis wanneer de bestelling er is

Aangezien de producten van erectiemedicijn.com relatief discreet moeten worden verzonden kan het zijn dat u een handtekening moet zetten wanneer u uw pakketje ontvangt. Probeert de koeriersdienst een pakketje af te leveren wanneer u er niet bent dan is het mogelijk dat er nogmaals getracht zal worden om het pakketje af te leveren. Blijft dit niet mogelijk dan is de kans aanwezig dat het pakketje naar erectiemedicijn.com zal worden teruggestuurd . Op dat moment moet het pakketje nogmaals worden verstuurd en is het voor ons noodzakelijk om verzendkosten in rekening te brengen.

Wanneer moet ik het pakketje verwachten?

We snappen dat voor sommige mensen de bestelling relatief tijdsgevoelig is. Daarom handelen we deze bestellingen het liefst zo snel mogelijk af. Wanneer u betaald heeft dan kunt u zeker van zijn dat uw bestelling zal worden voorgelegd ter goedkeuring. Dit proces hebben wij verder geen controle over en zijn we volledig afhankelijk van de medische professionals die samen met ons werken. Normaliter kunt u verwachten dat uw bestelling tussen de 1 a 3 dagen zal worden verstuurd.

Wanneer kan ik een bestelling nog annuleren?

Mocht u onverhoopt een product hebben besteld dat u niet meer nodig acht of dat u denkt dat u ergens anders kan krijgen dan is het mogelijk deze bestelling nog te annuleren voordat deze zijn verzonden. Indien u het niet voortijdig aangeeft kunt u helaas niet meer annuleren en is het voor ons niet mogelijk om deze producten terug te nemen.

Hoe versturen jullie mijn bestelling?

We snappen dat een discrete bestelling en een discreet orderproces ook betekend dat u een pakketje discreet verzonden wil hebben. Daarom is verzending altijd discreet in een neutrale verpakking . Dit zorgt ervoor dat u geen vervelende of gênante vragen of blikken krijgt wanneer u het pakketje overhandigd krijgt.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij erectiemedicijn.com geloven we er in dat u de best mogelijke klantenervaring verdient en dat medicatie gemakkelijker te vinden moet zijn. Daarom brengen wij u hier geen kosten in rekening voor het verzenden van uw bestelling.

Waar is levering mogelijk?

Ons leverancier maakt het mogelijk om bijna in alle landen binnen Europa pakketjes te versturen. Het is echter niet mogelijk om naar de Canarische Eilanden of de Portugese eilanden een verzending te laten versturen.