Nederland Telefoon:
Nederland Telefoon:
Internationale telefoon:
Contact
Speciale aanbieding - producten Beste prijs
Speciale aanbieding - producten
Beste prijs

Speciale Cialis Pillen
Koop Nu
Totaalbedrag € 0.00
Jouw bestelling 0 items
Totaalbedrag
€ 0.00
Jouw bestelling
0 items

Verlaten

Over ons

WAAROM erectiemedicijn.com

We zijn gepassioneerd over het bereiken van onze missie om iedereen in staat te stellen gezonder, langer en gelukkiger te leven, ongeacht hun inkomensniveau. We proberen deze missie te bereiken door een drieledige strategie:

PRIJZEN

Betaalbare prijzen

We vechten vraatzuchtig om onze kosten laag te houden en daarmee onze prijzen tegen betaalbare tarieven voor alle inkomensgroepen. Wanneer we strategieën nastreven om de meest achtergestelde gemeenschappen te bereiken, zullen we waarschijnlijk weinig of geen winst maken om dit statuut te handhaven.

TESTEN EN TECHNOLOGIE

Geavanceerde en geoptimaliseerde technologie

We hebben en blijven onze technologieën ontwikkelen met rigoureuze gebruikerstesten en -optimalisatie voor de lokale context; we passen ons met name aan voor omstandigheden met lage bandbreedte en ouder computer- en browsergebruik. Bovendien beschikt ons bedrijf over een sterke expertise op het gebied van machine learning & computerwetenschap, waardoor we gegenereerde gegevens kunnen gebruiken voor impactvolle doeleinden die voorheen niet mogelijk waren.

SAMENWERKINGEN

We erkennen ten zeerste het belang van samenwerkingen met medische klinieken om de belasting v oor de patiënt te verminderen. Door de samenwerking wordt de infrastructuur optimaal benut en kunnen we alle bevolkingsgroepen bereiken. We zullen in aanvulling profiteren van het grote netwerk van bedrijven in Nederland en het hele Europese continent. Wij werken samen met artsen om u een zo goed mogelijk advies te kunnen verstrekken. In het geval van geneesmiddelen op doktersvoorschrift beslist een arts pas na uitvoerig overleg of de door u gekozen voorgeschreven medicatie voor u geschikt is.

Ons team

Ons team is gepassioneerd over het verbeteren van de toegang tot en de betaalbaarheid van gezondheidszorg in heel Nederland en we hebben de passie en vaardigheden om deze visie te realiseren.

Online bestelen

Hoe wij werken

Heeft u lichamelijke klachten en u wilt er iets aan doen? Het is niet handig om op dit moment je huisarts of apotheek te bezoeken. Maar u wilt medische hulp krijgen zodat u zich beter voelt. Wat zou je moeten doen?

Behandelingen met een recept

Wij bij, erectiemedicijn.com begrijpen dit probleem maar al te goed - daarom helpen we je graag. Het enige dat u hoeft te doen, geeft aan voor welke aandoening of symptomen u op zoek bent en we brengen u in contact met een van de geregistreerde en onafhankelijk werkende artsen die binnen de EU zijn geregistreerd en waar mee wij samenwerken. Daarna volgt een discrete doktersraadpleging.

Hoe wij werken

Digitaal doktersconsult

Een digitaal doktersconsult betekent het invullen van de medische vragenlijst op internet. Dit zal dezelfde vragen behandelen als uw eigen arts zou vragen, inclusief zaken als uw klachten en symptomen, het g ebruik van andere medicijnen en medische geschiedenis. Zorg ervoor dat u dit zo zorgvuldig mogelijk invult zodat de arts u een veilig advies kan geven. Nadat u de vragenlijst hebt ingevuld, kunt u vervolgens uw voorkeursbehandeling opgeven.

Voorschriften

Een arts beoordeelt uw ingevulde vragenlijst met betrekking tot uw medische klachten en controleert of de gewenste behandeling geschikt en veilig is. Bovendien kan uw arts u online adviseren over alternatieve behandelingsopties, zodat u erop kunt vertrouwen dat u de beste beschikbare behandeling krijgt voorgeschreven. De arts kan u aanvullende vragen stellen a ls er enige twijfel is. Na goedkeuring wordt een recept vervolgens afgegeven en doorgestuurd naar een van de geregistreerde en onafhankelijke apotheken binnen de EU waar we een samenwerking mee hebben. Een paar dagen later ontvangt u de medicatie en kunt u uw behandeltraject beginnen. Uiteraard wordt het hele proces met volledige discretie uitgevoerd.

Erectiemedicijn.com biedt geen medische diensten of producten aan, maar zorgt ervoor dat u op een veilige, snelle en discrete manier kunt worden behandeld.

Behandelingen zonder recept

Misschien heb je deze week geen tijd om naar de apotheek te gaan? Als dat zo is, dan is dat geen probleem, want je kunt ook erectiemedicijn.com gebruiken om gezondheidsproducten zoals deze te bestellen. Als u zorgartikelen nodig heeft, kunt u erectiemedicijn.com opdracht geven om deze op uw naam bij een onafhankelijke, geregistreerde EU-apotheek te regelen. Uw gezondheidszorgproduct wordt vervolgens door de betreffende apotheek rechtstreeks bij u thuis afgeleverd. Het is een geweldige service en betekent dat u niet het comfort van uw huis hoeft te verlaten.