Nederland Telefoon:
Nederland Telefoon:
Internationale telefoon:
Contact
Speciale aanbieding - producten Beste prijs
Speciale aanbieding - producten
Beste prijs

Speciale Cialis Origineel
Koop Nu
Totaalbedrag $ 0.00
Jouw bestelling 0 items
Totaalbedrag
$ 0.00
Jouw bestelling
0 items

Verlaten

Artikelen medische blog voor nederland

Goede medicijnen die helpen tegen buikpijn na de seks en na een orgasme

Een ervaring die veel mensen bijblijft is kommer en kwel voelen na het minnespel. Nadat alle prettige gevoelens en verlangens weggeëbd zijn ontstaat er een branderig of prikkelend gevoel. Dit kan aardig akelig zijn, zeker nadat er net iets fijns heeft plaatsgevonden. Uiteraard ben je niet de enige die dit wel eens meemaakt. 

De beste oplossing tegen klachten na sterilisatie of vasectomie voor man

Een vasectomie of sterilisatie is een bepaalde vorm van anticonceptie. In tegenstelling tot andere manier is deze definitief. Dat wil zeggen dat wanneer een man ervoor kiest dit te doen, hij zeker moet weten dat hij nooit meer de ambitie heeft om kinderen te krijgen.

Een penispomp op de juiste manier gebruiken voor een optimale werking

Er zijn velerlei soorten penis- of vacuüm erectiepompen op de markt. Maar wat doet een penispomp precies en wanneer kun je deze goed aanwenden? De libido pomp, alweer een andere variant op de naam, is een soort kunststof buis. Deze schuif je over het geslachtsdeel waarna deze vacuüm zuigt.

De juiste middelen waarmee de penis groter maken of verlengen werkt

Niet zelden dromen mannen van een groter geslachtsdeel. Niet zo gek, want veel vrouwen beschouwen dit als opwindend. Een kleinere pik zorgt er bovendien soms voor dat mannen minder zelfverzekerd over kunnen komen tijdens de daad. Onzekerheid is voor velen een bepalende factor. Daarom is het zaak op zoek te gaan naar methoden die uitkomst bieden.

Verminderde vruchtbaarheid bij man op leeftijd doeltreffend oplossen

Mannen kunnen tijdens hun levensduur minder fertiel geraken. Bepaalde vruchtbaarheidsproblemen kunnen roet in het eten gooien. Dit kan voorkomen in persoonlijke relaties, of als je als oudere vent nog steeds aspiraties hebt om voortplanting te realiseren. 

Stimulansen voor vele vaginale orgasmes voor vrouwen en vrouwelijke g spot

Wanneer het moment van een seksueel hoogtepunt komt spreken we van een summum. Tijdens het masturberen of de seks bouwt de spanning zich op. Als een vrouw daardoor ontiegelijk opgewonden raakt kan er een ultiem hoogtepunt komen. Op dat moment vindt er een enorme uitspatting plaats waardoor een hemels gevoel ontstaat.

Supplement testosteron tekort en verhoog lage testosteronspiegel als man

Vaak krijgen mannen na een bepaalde leeftijd te maken met een testosteron tekort als kwaal. Deze kan erectiele disfunctie veroorzaken. Direct voortvloeisel kan een dip in de seksuele activiteit zijn. Deze wordt door dit tekort dus belemmerd. In dat geval is het beste om een specialist of arts de affaire te laten onderzoeken. 

Remedies voor de man om erectiestoornis oorzaken en symptomen aan te pakken

De nare kant van een erectiestoornis is voor iedere man voelbaar. Een liefdesleven kan hier enorm onder lijden of onsympathieke wendingen aannemen. Mocht je als man niet weten waardoor dit komt, dan wordt de situatie nog moeilijker. Wees niet verdrietig, er is enorm veel te doen aan erectieproblemen.

Goede middelen tegen vroegtijdige zaadlozing en premature ejaculatie

Door veel mannen wordt te snel klaarkomen als vervelend ervaren. Niet verwonderlijk, het heeft namelijk nogal wat keerzijden. Voor de man zelf, maar net zo goed voor de metgezel. Wanneer je tijdens een romantisch nachtelijk avontuur het liefst een paar uren aaneen met elkaar wilt stoeien met jouw bed partner bijvoorbeeld.

Verschillende soorten libido en potentie verhogende voeding voor de man

Wanneer je lange dagen maakt kan de zin in seks wel eens tekort schieten. Wanneer iemand thuiskomt na een dag vol drukte, belasting, pressie en stress is dit soms het laatste waar over gemijmerd wordt. Zelfs voor individuen die normalerwijze ruimschoots meug hebben.