Nederlandse telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Neem contact op
Speciale aanbieding - Producten Beste prijs
Speciale aanbieding - Producten
Beste prijs

Speciale aanbieding Cialis Origineel
Koop Nu
Totale hoeveelheid € 0.00
Jouw bestelling 0 items
Totale hoeveelheid
€ 0.00
Jouw bestelling
0 items

Afrekenen

Alle erogene zones en gevoelige plekken van de man optimaal stimuleren

De erogene zones van de man gearticuleerd

Zowel een heer als dame heeft erogene, knusse, innige zones. Hier richten wij ons op het bijzonder op de erogene zones van de man. Deze worden wat vaker overgeslagen dan bij de vrouwelijke wederhelft aannemelijk is. Frequent is er minder over bekend dan andersom. Als vrouw echter een mooie chance om je hierin te verdiepen. Want wanneer je een man op de juiste manier stimuleert zal dit de seksuele beleving alleen maar verder pushen.

Welke gevoelige plekken voor de man het meest intens zijn

Misschien verbaasd het je, maar de gevoelige plekken bij een man zijn zeer talrijk. Opvallend is dat sommige zones bij de ene man wat meer sensitief zijn dan bij andere gevallen. Soms kost het dus tijd die je moet investeren om de gevoelige plek van een bepaalde kerel te kunnen detecteren.

Gerelateerd Artikel: Kamagra pillen zonder recept kopen – online 100mg kamagra pillen bestellen

Op het hoofd en om het gelaat of gezicht zijn vaak de oren, mond en lippen en hals en nek gevoelig. Op de handen zijn dit de handpalmen. Op het torso zelf vaak de tepels, die hard worden bij opwinding en de onderbuik en navel. De rest van de zones bevinden zich vrijwel allemaal op en rond de penis, wat uiteraard de meest ontvankelijke spot is. Door de andere gebieden te prikkelen is het gevoel echter veel intenser.

Wat de erogene betekenis precies inhoudt

Feitelijk is wat de erogene zones als betekenis heeft dat het meer gevoelige plekken zijn dan anderen. Al helemaal tijdens seksuele activiteit en coïteren. Al hoeft het niet altijd daarover te gaan. Wanneer iemand zich vertrouwd of bemind bij je voelt kan deze ook eerder bepaalde erogene zones aanraken. Als partner zul je door deze zones te toucheren echter rapper verlangens opwekken en deze versterker voor je tegenspeler.

De gevoeligste plek van de man vinden

Voor de meeste gevallen zit de gevoeligste rondom de penis, maar ook hier zijn verscheidene mogelijkheden. Sommige mannen vinden het enorm lust opwekkend om gestreeld te worden. Dit doe je bijvoorbeeld rond de balzak of de anus, of het gedeelte tussen scrotum en reet. 

Gerelateerd Artikel: Cialis 5mg, 10mg of 20mg kopen of bestellen online, zonder recept

Andere manieren zijn om te masseren of je tong te gebruiken, zoals aan de binnenkant van de dijen. Door soms de penis te toucheren maak je het geheel nog geiler. Zo kun je langzaamaan op zoek gaan en de gevoeligste plekjes van een man ontdekken.

Meer leren over de erogene zones van de man

Omdat er veel zones zijn die hete gevoelens kunnen aanwakkeren is het belangrijk om als partner te weten waar je mee bezig bent. Lees daarom veel over de erogene zones van de man om deze beter te begrijpen. Naderhand kun je op ontdekkingsreis. Neem gerust de tijd om samen op zoek te gaan. Dit gebeurd vaan niet in een paar nachten, maar heeft langer nodig. Met de juiste kennis heb je echter wel al een voorsprong te pakken.

Voel de gevoelige plekken van de man aan

Om de kennis in de praktijk te brengen is het belangrijk de gevoelige plekken van de man aan te voelen. Dit hoeft niet alleen tijdens seks. Sommige plekjes kun je al gaan uitproberen tijdens iedere moment. Vooral de zones om het bovenlichaam en het hoofd zijn een goed punt om mee te starten.