Nederlandse telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Neem contact op
Speciale aanbieding - Producten Beste prijs
Speciale aanbieding - Producten
Beste prijs

Speciale aanbieding Cialis Origineel
Koop Nu
Totale hoeveelheid € 0.00
Jouw bestelling 0 items
Totale hoeveelheid
€ 0.00
Jouw bestelling
0 items

Afrekenen

De beste zalf tegen Candida en Balanitis als doeltreffende behandeling penis

Candida Balanitis nader verklaard

Er zijn een aantal opvallende kenmerken aan de candida Balanitis te noemen. Bij een vrouw spreken we van vaginale candida. Dit is een schimmelinfectie in de vagina waar vrouwen mee te maken kunnen krijgen. Bij mannen zit deze op de eikel en wordt ook wel genitale schimmel genoemd. Alsof het al niet uitermate vervelend is om dit te hebben, wordt vaak ook nog eens gedacht dat het een SOA is. Dit is echter totaal niet het geval. De reden dat mensen die wel denken, is omdat het seksueel overdraagbaar is.

Hoe je een schimmelinfectie op de penis herkent

Het ontdekken van een schimmelinfectie op de penis is niet moeilijk. Deze wordt vaak voorafgegaan door jeuk en wordt vervolgens overduidelijk zichtbaar. De oorzaak ligt bij een bepaalde gistsoort. De flora van bepaalde bacteriën worden verstoord. Dit kan als gebeuren door gebruik van simpele dingen als zeep op bepaalde soorten antibiotica. Bepaalde ontstekingen op de eikelhuid of voorhuid kunnen als gevolg deze typen infecties hebben. Overige ziekten die het afweersysteem verstoren of ontregelen dragen ook bij aan deze aandoeningen. De uiterlijke kenmerken van een schimmelinfectie op de eikel zijn puskopjes, kleine wondjes, vlekken of bulten op de huid rondom de pik.

De beste Balanitiss zalf

Het is goed om te weten dat er middelen zijn die de ontsteking kunnen remmen en te verhelpen. Nog beter is het om te horen dat het verhelpen hiervan vaak eenvoudig gaat. Bepaalde zalven en antischimmelmiddelen werken prima. Mocht dit niet gelijk alles oplossen, dan zijn bepaalde tabletten in de vorm van een kuur vaak de uitkomst. De infectie zal daarna weer voorbij gaan. Niets om je druk over te maken dus. Als tip om het te voorkomen kun je de penis het beste zo min mogelijk wassen met bepaalde soorten zepen.

Kenmerken van Balanitis op penis

Een uitslag op de zogenoemde glanspenis of voorhuid duidt vaak op Balanitis. Deze wordt over het algemeen vaker gezien bij mannen die onbesneden zijn dan bij besneden personen. Dit treed naar buiten in de vorm van bultjes en uitslag, wat in diverse kleuren kan zijn. Soms komt het voor in combinatie met een seksuele overdraagbare aandoening als chlamydia. Dan spreken we eerder van acute Balanitis op de penis.

Wat is candida op de penis nu precies

Opvallend is dat candida een bepaalde schimmel is die de meeste mannen met zich meedragen. Zonder het te weten en zonder dat deze klachten veroorzaakt. Pas wanneer om bepaalde redenen het afweersysteem te wensen overlaat komt candida op de penis of anus tevoorschijn. Dit kan zijn door stress, andere ziekten zoals diabetes of HIV of het wordt doorgegeven tijdens de seks door een partner. Een aantal symptomen zijn een rode huid, pijn bij het urineren, irritatie en schilfers op de huid.

Alles over een succesvolle Balanitis behandeling

Met alle bovengenoemde informatie in het achterhoofd is het een geruststellende gedachte dat behandelen vaak eenvoudig gaat. Sowieso komen deze infecties slechts bij een paar procent van de mensen voor. Ondanks dat mensen, vooral onwetend, deze schimmels altijd bij zich dragen, zal bijna niemand daar hinder van ondervinden. Gebeurd dit wel, dan is een succesvolle Balanitis behandeling in de meeste gevallen een fluitje van een cent.