Nederlandse telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Neem contact op
Speciale aanbieding - Producten Beste prijs
Speciale aanbieding - Producten
Beste prijs

Speciale aanbieding Cialis Origineel
Koop Nu
Totale hoeveelheid € 0.00
Jouw bestelling 0 items
Totale hoeveelheid
€ 0.00
Jouw bestelling
0 items

Afrekenen

Een penispomp op de juiste manier gebruiken voor een optimale werking

Wat doet een penispomp nu eigenlijk

Er zijn velerlei soorten penis- of vacuüm erectiepompen op de markt. Maar wat doet een penispomp precies en wanneer kun je deze goed aanwenden? De libido pomp, alweer een andere variant op de naam, is een soort kunststof buis. Deze schuif je over het geslachtsdeel waarna deze vacuüm zuigt. Gevolg is dat er meer bloed naar je pik zal stromen waardoor een oprichting ontstaat. Als deze er al is wordt deze een stuk sterker. Vervolgens zit er een ring aan die je om de penis houdt nadat je de buis verwijderd. Zo houd je nog zeker een half uur een stijve.

Werkt een penispomp voor iedereen

In principe werkt een penispomp voor iedereen. Al is er wel wat verwarring over andere zaken waarvoor deze bedoeld zou zijn. Veel mensen hebben het idee dat deze ook effect sorteert en baat om de penis qua maat te vergroten na verloop van tijd. Of om de lengte, dikte en breedte in pose te houden wanneer je wat ouder wordt. Er is geen direct proeve dat deze bewering daadwerkelijk deugt. Wel kan het helpen bij het behouden van de lengte na een operatie aan de prostaat.

Goede manieren om een penispomp te gebruiken

Omdat een penispomp een artikel is dat bijstaat bij erectiestoornissen is er grote afname. Zelfs medici zijn hiervan op de hoogte. Deze raden de handelswaar dan ook aan in specifieke gevallen. Vooral wanneer bepaalde erecties afnemen of minder langdurig stand houden kan het een snelle, secure en veilige oplossing zijn voor personen die hier hinder van ondervinden.

Gerelateerd Artikel: Cialis 5mg, 10mg of 20mg kopen of bestellen online, zonder recept

Sterker nog, in sommige gevallen zal de zorgverzekering dit zelfs vergoeden. Het werkt dan ook voor een percentage van meer dan 90% van de mannen die het benutten.

Het gebruik van een penispomp uitgelegd

Tijdens het krijgen van een erectie vinden er varia alteraties plaats. De spieren in en rond de penis zwellen op. Dit is het gevolg van seksuele opwinding of verlangens. Gaat dit echter niet zo makkelijk meer, dan helpt het gebruik van een penispomp de zwellichamen een handje. Hierdoor kun je toch gewoon de liefde bedrijven. Nog een utiliteit is dat het behelpt om de erectie te volharden en continueren.

Hoe de werking van de penispomp te bemoedigen

Eigenlijk hoef je hier weinig voor te doen. Wanneer je graag een erectie wilt kun je al aan de slag. De werking van de penispomp is daarbij vrij simpel. Hierbij is de druk in de cilinder minder dan daarbuiten. Wanneer de druk bijna wegvalt is dit een luchtledige cilinder geworden, helemaal vacuüm dus. Daardoor vloeit het bloed weer naar de lul toe.

Koop een penispomp die bij je past

Kun je niet goed tegen pillen en zoek je een andere keuzemogelijkheid. Dan is de penispomp een prima selectie. Deze volstaat voor bijna iedereen. Misschien is de actie niet direct te vergelijken met die van een capsule. Kun je hier echter slecht tegen en heb je last van de bijwerkingen? Dan is een erectiepomp voor jou de beste raad. Aarzel daarom niet en probeer het gauw zelf uit.