Nederlandse telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Neem contact op
Speciale aanbieding - Producten Beste prijs
Speciale aanbieding - Producten
Beste prijs

Speciale aanbieding Cialis Origineel
Koop Nu
Totale hoeveelheid € 0.00
Jouw bestelling 0 items
Totale hoeveelheid
€ 0.00
Jouw bestelling
0 items

Afrekenen

Manieren om een erectie en de penis te trainen met Kegel oefeningen

Wat je kunt doen met Kegel oefeningen

Als man zijnde kan moeite hebben met erecties enorm naar zijn. Soms wordt je moedeloos of ben je de wanhoop nabij. Maar niet getreurd, zelfs zonder pillen of natuurlijke middelen zijn er uitwegen. Er zijn talloze lichaamsoefeningen of trainingen mogelijk die ervoor kunnen zorgen dat jij weer een steenharde erectie kunt gaan krijgen met alle voordelen van dien. Alles wat je kunt doen met kegel oefeningen is hier een prima voorbeeld van. Deze stimuleren de pc-spier, ook wel bekkenbodemspier. Ze danken hun naam aan een gynaecoloog die als achternaam Kegel had.

Verschillende soorten Kegel oefeningen voor man

Het doel van de trainingen is bepaalde spieren in het lichaam versterken. Die helpen je weer op andere manieren. Net als dat normaal gesproken bij fitness het geval is. Er zijn een aantal kort te omschrijven oefeningen die makkelijker zijn. De meeste gebruikte zijn het langdurig aanspannen van de spier, deze meerdere malen achter elkaar kort aanspannen en weer ontspannen en het omlaag drukken. Voor het geval je nog niet wist over welke spier het precies gaat. Je houdt hier normaal gesproken je urine mee in. Doe net alsof je nodig moet plassen en dit tegenhoudt.

Doe deze penis oefeningen regelmatig

Wanneer je na verloop van tijd meer controle over de spier hebt, komt dit erecties ten goede. Deze spier bepaald namelijk een groot deel hiervan. Nadien kun je deze gaan samenvoegen met andere, meer praktische opgaven. 

Gerelateerd Artikel: Levitra 10 en 20 mg pillen kopen zonder recept voor mannen en wat levitra kost

Doe je deze penis exercities regelmatig, dan wordt de einduitkomst zoals verlangd. Let wel op dat je dit segment niet overbelast, zodat je er geen last van krijgt. Bouw daarom een bepaalde routine langzaamaan op.

Leer een erectie trainen eenvoudig

Vervolgens wordt het tijd om de erectie verder te gaan trainen. Met een sterkere spier als hulpmiddel kun je meer gaan oefenen. Een erectie trainen kan al met behulp van zelfbevrediging. Zodoende heb je er niet direct een partner voor nodig. Ga aan de slag door iets te doen wat opwinding veroorzaakt. Je weet tenslotte zelf het beste wat jij lekker vindt.

Beste soorten erectiestoornissen oefeningen

Naast de lichamelijk manier zijn er andere wegen om erectiestoornissen met oefeningen tegen te gaan. Gebruik hulpmiddelen als je dit wilt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld glijmiddel, erotische materialen of opwindende omstandigheden. Laat je fantasie de vrije loop. Dit creëert omstandigheden waar je jezelf prettig in zult voelen. Dit kan zelfs zo goed werken dat je het moment later opnieuw kunt gebruiken als stimulans.

Tips voor hulp bij erectie trainen

De beste tip is om zo intensief mogelijk aan de slag te gaan. Wanneer je bepaalde hulpmethoden prettig vindt, haal deze dan in huis. Denk hierbij aan alle mogelijkheden die je hebt om deze online aan te schaffen. Zo ontwerp je als het ware jouw perfecte omgeving. Al deze fantasie kan op een later moment zoals tijdens het vrijen nogmaals gebruikt worden. Creativiteit zal je bij deze alternatieve manier van erectie trainen het verste doen komen, in elke zin van het woord. Zo leer je jouw eigen lichaam beter kennen met als gevolg dat het beter functioneert.